Wat doen wij?

Wij bieden ondersteuning bij het ontwikkelen en uitvoeren van marketing-concepten die onderdeel uitmaken van een ‘corporate identity’. Elke klant of project, groot of klein, krijgt de specifieke aandacht die het nodig heeft om de specifieke wens of doelstelling mooi, maar zeker ook praktisch en functioneel succesvol te laten zijn. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, brochure of advertentie.

Ons doel is een creatieve en conceptuele oplossing te kunnen bieden voor allerlei communicatievraagstukken. Wij gaan natuurlijk graag een relatie voor de langere termijn aan, maar als starter of kleine onderneming bent u zeker net zo welkom voor een afzonderlijk project, klein of groot en in iedere branche. Het contact tussen ons en onze opdrachtgevers is persoonlijk, ook wanneer wij gebruik maken van ons netwerk van aanvullende specialisten blijft de communicatie helder en overzichtelijk.

In een veranderende digitale wereld worden de mogelijkheden voor klanten vele malen groter dan binnen het traditionele drukwerk. Moeten alle uitingen gedrukt worden of is het mogelijk om de uiting te printen of digitaal te versturen, zoals een nieuwsbrief? Ook het beheer van een huisstijl is onderhevig aan veranderingen. Werd de correspondentie vroeger getypt, nu ontwikkelen wij macro’s die volledig aan uw huisstijl en specifieke wensen zijn aangepast.

Een offerte aanvragen, vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!